Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

3 alkalom exkluzív dekoltázs ránctalanító kúra, hyaluron hatóanyag+rádiófrekvencia, 9.900Ft-ért!

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. június. 26 - augusztus. 25

Jó, ha tudod

 

Minden alkalom önmagában is látványos, a kúraszerű sorozat ( 3-6 alkalom) a
tartósság miatt ajánlott.
Előleg:
1 886 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
36 000 Ft
73%
9 900 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

3 alkalom exkluzív dekoltázs ránctalanító kúra, hyaluron hatóanyaggal, qattroterápiás rádiófrekvenciával és bio színes fotonnal.

A 3 alkalmas kúra ára 36.000 Ft helyett most csak 9.900 Ft!

Rádiófrekvencia és a fényterápia kombinációjával ér el kiemelkedő eredményeket. Az elektromágneses energiával átjárhatóvá tesszük, így egyenesen, célzottan a sejtközpontba juttatjuk a steril hatóanyagokat. Aktiváljuk a kollagén termelődését és az elasztikus rostok összehúzódásával valamint eredeti állapotukba való visszarendeződéssel, lifting hatást érünk el. Ráncfeltöltés helyett rádiófrekvenciás ránctalanítás Az arcon és dekoltázson megjelenő apró és mélyebb ráncokat okozhatja genetikai hajlam és az életmód is. 30 éves kor felett már érdemes odafigyelni a bőr és a ráncok állapotára és minél előbb elkezdeni a megelőző kezeléseket, illetve a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozni. Ez hosszútávon biztosítja azt, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, rugalmasságát.

A rádiófrekvenciás arckezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát a kémiai ráncfeltöltésre. Megelőzésre és már kialakult mélyebb ráncokra is rendkívül hatékony. Az eredmény pedig ragyogó, ránctalan bőr hosszú időn keresztül. A rádiófrekvenciás arckezelés menete: A kezelendő területet megtisztítjuk. Felvisszük a bőrre a hyaluron hatóanyagot , mely kisimítja a ráncokat, magas hidratáltságot eredményez és regenerálja a bőr sejtjeit. Ezután kavitációs és rádiófrekvenciás kezeléssel bejuttatjuk a hatóanyagot. A Qattropoláris rádiófrekvencia képes kiemelkedően hatékony és erős energia mátrix létrehozására. Ez az energia mátrix belép a bőrbe és belülről melegíti fel a szöveteket. Ez exponenciálisan javuló klinikai hatékonyságot és egyértelműen látható eredményeket biztosít. Végül Bio színes fotonnal kezeljük a területet, mely javítja a vérkeringést és a sejtanyagcserét és stimulálja a friss kollagén termelést.

A kezelés alkalmanként 20-30 percet vesz igénybe, nagyon kellemes, teljesen fájdalommentes. A kezelés hatására fokozódik a bőrben a kollagén és elasztin termelődés, a bőr megfiatalodik, a mélyebb ráncok is feltöltődnek. A bőrhibák, hegek nagymértékben javulnak. Megszünteti a bőr pegyhüdtségét, feszesíti, javítja a bőr állagát. 

Just You Speedfitness Stúdió

1068 Budapest, Andrássy út 68.

www.justyou.hu

speedfitness@gmail.hu

30 5146689

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close