Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

3 alkalom lipo lézer zsírbontó kezelés + 3 alkalom nyomásterápiás hullámmasszázs, most csak 9.900Ft!

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. augusztus. 25 - október. 24

Jó, ha tudod

Ellenjavallatok:

Keringési-rendellenesség, magas vérnyomás, súlyos cukorbetegség, fényérzékenység, pacmaker, rosszindulatú daganatos megbetegedés, terhesség szoptatás 

 
Előleg:
1 886 Ft
Megveszem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
75 000 Ft
87%
9 900 Ft
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

3 alkalom lipo lézer zsírbontó kezelés + 3 alkalom nyomásterápiás hullámmasszázs, 3+3 alkalmas kúra 75.000Ft helyett 9.900Ft-ért!

 

 Mire alkalmas a Lipo Lézer? Intenzív zsírbontás, karcsúsítás, alakformálás, cellulit csökkentés, anyagcsere serkentés, bőrfeszesítés .

A technológiáról

A Lipo lézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használja az orvosbiológia. Más fájdalmas kezelésekkel szemben a lipo lézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. Ez a folyamat nemcsak természetes, hanem szükséges is a szervezet számára.

A következő területeken lehet jelentős eredményeket elérni a Lipo Lézerrel: Csípő és derék, has és alhas, hát, fenék és combok, felkar. A Lipo Lézer segítségével akár több területet is kezelhetünk egyszerre. A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítve a zsírsejtek falain kis áteresztő lyukak jönnek létre, melyeken át a zsírsejt kiengedi magából a zsírt. A leglátványosabb kezelési eljárás során 2-3 naponta kell ismételni a 30 perces kezelést, 2 héten keresztül. A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagy mértékű és gyors zsírvesztésre. A kavitációval szemben az előnye a rövid, gyakori de nagyon eredményes kezelési periódus.

NYOMÁSTERÁPIÁS HULLÁMMASSZÁZS

Segíti a Lipo Lézer kezelés során felszabadított zsír nyirokrendszerbe jutását. Serkenti az ér-és nyirokrendszert Megelőzi a cellulitiszt és az ödémát. Segít a fájó, elnehezülő végtagokon Megelőzi/késlelteti a visszérbetegségek kialakulását Javítja a bőr minőségét, rugalmasságát Méregtelenít, karcsúsít Felgyorsítja a sebek gyógyulását Felgyorsítja az alakformáló kezelések által elfolyósított zsír kiürülését és így növeli azok hatékonyságát Kellemes, lazító, stresszoldó masszázs   A vér és a nyirok akadálytalan áramlása elengedhetetlen az emberi szervek természetes működésének fenntartásához. A masszázsrendszer kiváló eredményeket ér el a vér- és nyirokkeringés serkentése terén. Nő a bőr alatti szövetek hőmérséklete és tágulnak az erek a pneumatikus ujj folyamatos felfújódása és leereszkedése következtében, s ez meggyorsítja az anyagcsere folyamatot is.   

Just You Speedfitness Stúdió

1117 Budapest, Fehérvári út 80.

www.justyou.hu

speedfitness@gmail.hu

30 5146689

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close