Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

AJÁNLAT HÖLGYEKNEK, OTTHONI GÉLLAKKOZÁSRA ELMÉLET/GYAKORLATI KURZUS

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. július. 4 - szeptember. 2

Jó, ha tudod

Előleg:
855 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
15 000 Ft
70%
4 490 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

AJÁNLAT HÖLGYEKNEK, OTTHONI GÉLLAKKOZÁSRA ELMÉLET/GYAKORLATI KURZUS SZERETNÉD MAGAD KÉSZÍTENI A KÖRMEIDET A DIVATOS GÉL LAKKAL?

Bemutatkozás:

2008 óta foglalkozom kéz és lábápolással, ami az életem nagyon fontos része. Szeretem átadni az évek alatt megszerzett tudásomat és nagyon örülök annak, hogy a hölgyeknek esztétikusabbá tegyem a kezeit, a körmeik által. Most kicsivel több, mint egy gél lakkozás áráért Tiéd lehet a tudás, mellyel Te magad készítheted körmeid saját otthonodban. A napjainkban nagy népszerűségnek örvend a Gél lakk, hiszen a körömlakk gyorsaságával készül és a műköröm tartósságával bír. Egy 3-3,5 órás kurzus/tanácsadás keretében, professzionális: Géllakkozás technika elsajátítása: elmélet és gyakorlaton vehetsz részt, ahollépésről –lépésre megtanulod gél lakk készítést, a köröm előkészítésétől egészen a leoldásig. Kiegészítveszámos kéz bőrápolási tanácsokkal. Ne kelljen állandóan műkörmöshöz járnod több ezer Ft-ért. 

Ha Te is saját műkörmösöd szeretnél lenni, akkor ezt az ajánlatot Neked találták ki. Mindenki tudja, hogy egy-egy jól megválasztott Gél lakk szín még a legszebb női kezet is képes csodaszéppé varázsolni. Ha már régóta próbálkozol a könnyen leváló körömlakkjaiddal otthon, akkor most megtanulhatod, hogy a géllakozás technikája nem bonyolult, sőt könnyen elsajátítható feladat! A kurzus tematikája:

Előképzettség:  nem szükséges 

Minden héten: hétfőn és csütörtökön: 17,30 h-20 h-ig, 20,30h -ig.

Kis létszámú csoportban: 3-5 fő

A képzésre tiszta, körömlakk és géllakk mentes körmökkel gyere! Semmilyen szerszámot nem kell hoznod, mindent biztosítok. A gél lakkozás folyamatának megtanulása Általad választott színű géllakkos körmökkel távozhatsz. Milyen termékeket célszerű használni? Pénztárca kímélő tippek: hol vásárolj be?

Otthoni, Gél lakk készleted beszerzése gazdaságosan    

Pille Szalon

1119 Budapest, Andor utca 23/c. mfszt. 1.

www.andorutcapedikur.hu, www.facebook.com

pilleszalon@gmail.com

70/771 25 85, 1/203 57 15

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close