Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Akciós IPL szőrtelenítés lábra - térdig! A Dream Kozmetikában most csak 54990 Ft-ért!

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. június. 22 - augusztus. 21

 

5 alkalom IPL szőrtelenítés láb (térdig) IPL kezelés (54.990 Ft)

Az IPL (villanófényes kezelés) a lézerhez hasonlóan, de jóval kíméletesebben, tartósan elpusztítja a szőrtüszőket

A bónuszt láb (térdig) szőrtelenítésére használhatod fel

Bónuszodat 2013. december 10-ig bérletre kell váltani. A bérlet beváltástól számítva 8 hónapig érvényes. Előzetes bejelentkezés szükséges. Csak hölgyek részére. Más kedvezménnyel nem összevonható.

 

Jó, ha tudod

 

Bejelentkezni telefonon a 06-20/ 669-2900-s számon lehet vagy személyesen tudsz időpontot egyeztetni kezelések után illetve a bónuszod beváltásakor. Egyéb információkat a kezelésről és szalonunkról a www.dreamkozmetika.hu weboldalon találsz.

Előleg:
10 476 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
145 000 Ft
62%
54 990 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

Mi is a legbosszantóbb dolog a világon egy nő számára? Ha nem kapsz parkolóhelyet az ovi előtt? Kicsit messzebb kell megállnod, nem nagy ügy. Ha üvölt a gyerek? Majd abbahagyja! Ha letört a cipőd sarka? Majd hazabicegsz valahogy és megjavíttatod! Vagy ha megint magadra szedtél két kilót?

Ne izgulj!

Két hét vacsora nélkül, és lemegy! Mert az égvilágon mindenre van megoldás, egy dolgot kivéve: a fölösleges szőrszálakkal bármit is csinálsz, akármilyen rafinált módszert választasz is, mindig visszanőnek. Egyetlen megoldás a tartós szőrtelenítés.  

Az IPL villanófényes szőrtelenítés az egyik legújabb technika, amit a szőrszálak elpusztítására kitaláltak. Legnagyobb előnye, hogy tartós eredményt lehet vele elérni szinte teljesen fájdalommentesen. Nagy energiájú fényimpulzusok segítségével teszi inaktívvá a szőrtüszőket, amelyekből így többé nem nő majd szőrszál.

Az IPL a korábbi lézeres technológiánál jóval kíméletesebb és fájdalommentesebb, ráadásul a bőrnek is jót tesz. Nem gyulladnak be tőle a szőrtüszők, és hosszú távon megoldja a szőrtelenítés kérdését.   Most te is kipróbálhatod, milyen érzés fölösleges szőrszálak nélkül élni, hiszen mostani bónuszunkkal egy ötalkalmas, IPL szőrtelenítésen vehetsz részt a Dream kozmetikában.

A bónuszt láb (térdig) szőrtelenítésére használhatod fel. Mivel a kezelés az éppen növekedési szakaszban lévő szőrszálakat pusztítja csak el, ezért van szükség több kezelésre, de az adott területen öt kezelés általában elegendőnek bizonyul.

Dream Kozmetika

Dream Kozmetika

1035 Budapest, Kiscelli u. 10.

www.dreamkozmetika.hu

dreamkozmetika@gmail.com

06-1/ 442-4169, 06-20/ 669-2900

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close