Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Érszükület kezelés 3-as szinergius hatás ! Gyógygáz+ Oxigén+ Mágnes együtt!

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. április. 3 - június. 2

Jelentkezni: 0620343-0300

Jó, ha tudod

Előleg:
6 096 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
36 000 Ft
11%
32 000 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

A mofetta geológiai szakkifejezés: sok szén-dioxidot tartalmazó, viszonylag alacsony hőfokú vulkáni kigőzölgést jelent. Rendelőnkben a mofetta kabinba 100%-os CO2 gáz kerül bevezetésre, amely alsó végtagi érszűkület, Raynaud-szindróma, potenciazavar és cukorbetegség érszövődményei esetén kifejezetten kedvező hatással bír.

A mofetta kezelések során a szén-dioxid a bőrön átdiffundál a szövetekbe, specifikus értágító hatást gyakorol a perifériás keringésre, emellett pedig a szívműködésre is kedvező hatást fejt ki.

A gyógygáz kiválóan alkalmas: a szív és perifériás érbetegségek (alsó végtagi érszűkület) magasvérnyomás cukorbetegség, és annak érszövődményeinek érműtétek utáni állapot kezelésére arthrosisoknál fogyókúra esetében is

Mofetta hatásmechanizmusa: A felszívódó gáz hatására a borerek lokálisan kitágulnak, a kapilláris keringés fokozódik, az áramlási sebesség nő. Ezeket a haemodinamikai változásokat kapillármikroszkópos vizsgálatok jól demonstrálják, de a perifériás érreakció a "fürdés" alatt az érintkező bőrfelületen szabad szemmel is látható. 

A keringésbe jutó széndioxidnak általános hatásai is vannak. A vénás- és nyirokvisszaáramlás fokozódik, a vérraktárak kiürülnek, különböző mérési eredmények alapján 250-1300 ml-rel több vér jut a keringésbe.

A szív verő- és percvolumene körülbelül 30 százalékkal nő, a koronáriák kitágulnak, a pulzusszám gyérül, a vérnyomás 20-25 Hgmm-rel mérséklődik. Végeredményben a széndioxid hatására a keringés teljesítménye nő, a vérelosztás a perifériás cirkuláció szempontjából is kedvezőbbé válik.      

Vitálvár Kft.

1136 Budapest, Pannónia u. 33 Fszt. 1.

www.vitalvar.hu/

kereskedelem@vitalvar.hu

06203430300

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close