Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Esküvői csomag 50% kedvezménnyel: dekoráció, virág, ruha, smink, frizura, fotós és esküvőszervező

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. április. 2 - június. 1

A csomag tartalmazza: esküvői virágok - dekoráció, menyasszonyi ruha - menyecske ruha, smink, frizura, fotózás, esküvő szervező.

Időpont egyeztetés fontos! 1 hétvégén csak egy párt tudunk kiszolgálni.

Vidéki helyszín esetén plusz kiszállási díj.

Jó, ha tudod

Előleg:
63 500 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
1 000 000 Ft
50%
500 000 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

A csomag tartalmazza 100 főig a dekorációt. Székhuzatok masnival, asztaldíszek, menyasszonyi csokor, kitűző, anya csokrok, eldobó csokor, autódísz, lampionok vagy egyéb terem - kültéri dekoráció. DekorÁgi, Kiss Ágnes dekoratőr fiatal, dinamikus csapattal és sok éves szakmai tapasztalattal. A dekorációt az önök ízléséhez igazítjuk a csomagban erre szánt költségkereten belül.

Smink és frizura, próbasminkkel és próbafrizurával. Molnár Ildikó és csapata. Nemzetközi, díjnyertes smink mester és csapata.

Menyasszonyi ruha és menyecske ruha. Viktória Esküvői ruhaszalon 2012-2013 legszebb európai és amerikai modelljei.

Fotó, ami tartalmaz egy portfoliót a párról, akár kreatívan akár hagyományosan illetve esküvői pillanatképeket. A fotókat cd formátumban kapja meg az ifjú pár.

Rendezvényszervezőnk Várai Zsuzsanna - Gyémánt Esküvő szakmai segítséget nyújt a szervezésben és az esküvő alatt. Bemutatja önöknek a legmegfelelőbb, általa már többször foglalkoztatott szakembereket (dj, zenekar, ceremónia mester, nyomda, cukrász...) valamint a repertoárjába tartozó számos ideális esküvői helyszínt ajánlja ki, hogy az esküvő előtti készületek  gördülékenyen menjenek, valamint a nagy nap emlékezetes és varázslatos legyen.

A csomag megvételével számos kellemetlenségtől kíméli meg magát és párját. Összeszokott, profi csapat lévén a felesleges körök futása elmarad így önöknek több idejük marad egymásra és a pihenésre. Legyen vendég saját esküvőjén és élvezze a pillanatot.

DekorÁgi

DekorÁgi alkotóműhely

1221 Budapest, Tatárka u. 6.

www.dekoragi.com, www.facebook.com

info@dekoragi.com

20/471 93 23

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close