Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Gél lakkozás kézre vagy lábra a Full Diamond Szépségszalonban, most csak 1200Ft

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. március. 8 - május. 7

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Egy személy több kupont is vásárolhat!

Jó, ha tudod

Az akciós ajánlat manikűrt és tartós gél lakkozást tartalmaz, amelyen belül több gyönyörű színből választhatsz, de akár francia lakkozást is választhatsz. Ajándék Swarovski díszítés a gyűrűs ujjba.

A gél lakk egy új technológia, melynek előnye, hogy olyan egyszerű, mint a sima lakkozás, csak a hagyományos lakknál sokkal tartósabb, nem kopik, nem karcolódik és azonnal szárad.

Előleg:
229 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
3 200 Ft
63%
1 200 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

Ki ne szeretné, hogy kezei ápoltak legyenek, mégse kelljen naponta lakkozással töltenie az idejét?

Most csodásan széppé varázsolhatod kezeidet és körmeidet!

Hiszen nemcsak egy nagyszerű manikűrben lesz részed, hanem körmeidet is tartósan díszítjük. Az ajánlatunkba beletartozik az alapmanikűr, majd a körmök tartós, színes vagy francia gél lakkozása. A gyűrűs ujjba ajándék Swarovski díszítéssel.

A kézápolás, más néven manikűr alatt a kéz bőrének és a körmöknek a kényeztetését, ápolását, széppé varázsolását értjük. Bőrpuhító áztatást követően rendbe tesszük a körömágyakat, a felesleges bőrt eltávolítjuk, a körmöket formára reszeljük igény szerint, esetleg lerövidítjük.

A lakkzselé jellegzetessége, hogy hetekig teljesen karcmentesen ragyog, nem kopik, nem töredezik. A gél lakk lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény; a vendégnek nem kell rá vigyáznia, mint a lakkra.

A gél lakkot azok is nagyon szeretik, akik eddig csak azért hordtak műkörmöt, mert szerették volna, hogy mindig ápolt legyen a kezük, de nem volt más lehetőségük, azok is szeretik, akiknek nem volt türelmük a műkörömhöz (a gél lakk gyorsabb eljárás), és azok is nagyon szeretik, akik soha nem hordtak volna műkörmöt. Elegáns, természetes köröm kinézetét kelti, mégis tartósan szép, és persze erősebb tartása van a körömnek a zselé tartalom miatt, mint a hagyományos lakkokkal.

Full Diamond Kft

1078 Budapest, Thököly út 17.

www.facebook.com

bedit85@freemail.hu

70/422 80 37

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close