Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Ints búcsút a káosznak és tartsd könnyedén rendben piperéd!

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. április. 17 - június. 16

Szállitás előre utalás esetén 990 Ft (ami az egyeztetés által kapott bankszámlaszámra utalandó) utánvétes szállítás 1300 Ft (a szállítási költség ebben az esetben a futárnak fizetendő.)A vásárlást követően előzetes egyeztetés szükséges a megadott email címen!

Jó, ha tudod

A termék súlya :

- 0.27 kg

Előleg:
360 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
3 990 Ft
53%
1 890 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

Roll n Go! Ints búcsút a káosznak és tartsd könnyedén rendben piperéd! Stílusos, praktikus és helytakarékos kozmetikai táska! Te is unod már a rendezetlen sminktáskákat és neszeszereket, amikben soha semmit sem találsz?  

Hagyd magad mögött a fejetlenséget! Az ajánlatunkban szereplő praktikus kozmetikai táskával nem lesz többé probléma piperéd tárolása, legyen szó egy utazásról vagy akár az otthoni használatról.   Négy különböző fakkjában ugyanis gond nélkül elrendezheted kozmetikai, szépítkezési eszközeidet, átlátszó oldalainak köszönhetően pedig bármit könnyen megtalálhatsz benne. A táska kitűnő útitárs, mivel különleges kialakításának köszönhetően gyorsan kisméretűvé varázsolható, így egyszerűen elpakolható.

Praktikus akasztója révén fel is lógathatod a fürdőszobában vagy ahol éppen szükséged van rá! Mindez elegáns, dizájnos kivitelben lehet a Tiéd, mert egy igazi nőnek a sminktáskája is stílusos.

Gyerekboltja.hu

,

www.gyerekboltja.hu

gyerekboltja@gmail.com

70/642 22 71

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close