Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Japán manikűr+ Pakolásos kézápolással csak 2490 Ft-ért!

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. március. 12 - május. 11

 

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Jó, ha tudod

Előleg:
474 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
5 200 Ft
52%
2 490 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

A japán manikűr elnevezés az ősi Japánból származik, ott a japán arisztokrácia legtitkosabb eljárása volt.

Sajnos sok hölgy, amikor levetetik a műkörmöket, akkor a nem kívánt eredményt látja a saját körmein. Ez adódhat szakszerűtlen eltávolítástól, de a köröm gyengeségétől is. Ilyenkor a körmök elvékonyodnak, töredezettek lesznek. Ugyanis nem minden nőnek a körme alkalmas a műköröm viseletre. Ilyenkor gyógyító kezelési kúrának szoktam javasolni a méhviaszos japán manikűrt. A technikát érdemes szakemberre bízni.

Az eljárás teljesen természetes anyaggal történik, az érzékeny köröm sem fog károsodni. A méhviaszos kezelés helyre hozza a gyenge, töredező körmöket is.  Ez a kezelés olyan mértékben javítja a köröm állagát, hogy napok alatt sokkal erősebb, fényesebb, egészségesebb, lesz a köröm. A méhviasz kezelés kicsit meg is gyorsítja a köröm megfelelő növekedését.

A japán manikűr annyira hatásos, hogy rövid idő alatt a saját körmeid, szépek egészségese erősek lesznek, Az erős, tartós köröm, annak köszönhető, hogy a méhviasz teljesen beépül a körömlemezbe. Pár hónap alatt a saját körmeid lesznek az ékszereid. Nem kell semmit ráépíteni, erősíteni. A rendszeres kezelést érdemes 1-2 hetente megismételni.

A japán manikűr lényege: finoman lecsiszolom a körömlemezt, majd a méhviaszt, és egy speciális púderes fehér körömport beledörzsölök a körömbe. A polírozógéppel finoman beledolgozom az anyagot, ezáltal beépül magába a körömbe, és ott kifejti a jótékony hatását. Majd tápláló vitaminos krémpakolással fejezem be a kezelést

 

Pille Szalon

1119 Budapest, Andor utca. 23/C. mfszt.1

www.andorutcapedikur.hu

pilleszalon@gmail.com

70/771 25 85 ; 061/203 57 15

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close