Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Jobb Agyféltekés Rajz Oktató DVD: Tanulj meg rajzolni úgy, hogy ki sem mozdulsz otthonról!

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. június. 25 - augusztus. 24

Jó, ha tudod

A tanfolyam anyagát postai úton kapod meg, tehát a termék árához a mindenkori postai díjszabás szerint postaköltség adódik, melynek összege: 250 Ft.

A kupon beváltása történhet a honlap alján található megrendelőlap kitöltésével, ahol a kapott bónuszkódot be kell írni:

http://jobb-agyfeltekes-rajz.com/online-tanfolyam.html

Valamint a bónuszkód elküldésével az alábbi email címre: lakerika@gmail.com

Előleg:
1 905 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
28 000 Ft
64%
10 000 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

A Jobb Agyféltekés Rajz Oktató DVD tartalmazza egy 4 napos Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam teljes elméleti és gyakorlati tananyagát oktatóvideókkal, szöveges feladatleírásokkal, képi illusztrációkkal, rajzfeladatokkal és a szükséges rajzeszközök listájával.

A tanfolyam elvégzésével megszerezheted mindazt az elméleti és technikai tudást, amelyek segítségével bármit le tudsz majd rajzolni élethűen és közben egy olyan látás-és gondolkodásmódra is szert teszel, amivel a hétköznapok problémáit egészen más megvilágításban látod.

Ugyanazt tanulhatod, mint egy élő 3-4 napos Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamon, annyi különbséggel, hogy nem kell kimozdulnod otthonról, nem kell szabadságot kivenned, hiszen akkor tanulhatsz, amikor időd és kedved engedi! A saját tempódban haladhatsz! Az online tanfolyamon az 5 alapvető észlelési készségeket külön-külön változatos, és érdekes rajzfeladatokkal gyakorolhatod be, majd a végén pedig mindezeket együttesen használhatod. Minden egyes témához tartozik rajzfeladat, szöveges magyarázat, illetve oktató videó, amelyek segítségével pontosan megmutatom, hogy mit hogyan kell csinálnod! Lépésről lépésre haladunk, ahol az egyes technikák egymásra épülnek, így az alapoktól épül fel a rajztudás.

A tanfolyamot mindenki el tudja végezni, nincs szükség sem rajztudásra, sem kézügyességre, sem előképzettségre! A tanulás egyszerű rajzfeladatokkal indul, ahol maximum egy-két dologra kell csak figyelni, majd folyamatosan nehezítve a feladatokat a látásmód megváltozik, a jobb agyfélteke működésbe lép, és a rajzok minősége látványos fejlődésnek indul. A tanfolyam végére a megváltozott látásmódnak és a jobb agyfélteke intenzív működésének köszönhetően a le fogod tudni rajzolni azt, amit valóban látsz, és képes leszel élethű, művészi alkotásokat létrehozni. Nagyon fontos, hogy ne felületesen végezd el a feladatokat, hanem pontosan az utasítások szerint, és ahogy az időd engedi: gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj! A rajzolás segít a félelmek, a stressz oldásában, önértékelési problémák leküzdésében, és nem utolsó sorban önbizalmat ad!  

Lakatos Erika

5516 Körösladány, Dózsa Gy. u. 34. (Nem kell hozzá rajztudás, sem előképzettség, sem kézügyesség!)

www.jobb-agyfeltekes-rajz.com

lakerika@gmail.com

30/648-0041

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close