Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

KÖRÖMGOMBA KEZELÉS, KEMIKÁLIÁK NÉLKÜL GYÓGYSZEREK NÉLKÜL TERMÉSZETES GYÓGYMÓDDAL ELMÉLETI TANÁCSAD

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. július. 4 - szeptember. 2

Jó, ha tudod

Előleg:
829 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
15 000 Ft
71%
4 350 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

KÖRÖMGOMBA KEZELÉS, KEMIKÁLIÁK NÉLKÜL GYÓGYSZEREK NÉLKÜL TERMÉSZETES GYÓGYMÓDDAL ELMÉLETI TANÁCSADÓ KURZUS 2 ÓRÁBAN

Bemutatkozás: 2008 óta foglalkozom kéz és lábápolással, ami az életem legfontosabb részét és egyben hivatástudatomat jelenti. A lábápolás ezen belül a körömgomba kezelés szalonom fő profilját képezi.

A  kurzust  azoknak a kedves Hölgyeknek és Uraknak ajánlom:  akik már évek óta vagy pár hónapja küzdenek az alattomos betegséggel,akik már túl vannak köröm levételen, akik már-már megjárták egy pár bőrgyógyászt aki nem tudott segíteni, akik gyógyszert szedtek méreg drágán de semmit nem használt, akik traumás sérülést szenvedtek a körmükön és begombásodott, akik már kipróbáltak mindenféle patikai drága készítményt,akik lézerkezelésen vettek részt sok ezer Ft-ért, akik már egyszer meggyógyultak, de mégis újból kiújult a betegségük, akiknek esetleg a kézkörmeiket is megtámadta a kór.

Mindazoknak ajánlom ezt az oktatást és tanácsadást, akik Köröm gombás betegséggel küszködnek. A gombát gyökerestül, 3-5 hónap alatt kiöli a körmök legmélyéről, az eljárás. Nem kell a méreg drága és veszélyes készítményeket, megvásárolnia, melyek károsíthatják a szerveket. Mert van megoldás! A gyógyszeres kezelés elhúzódhat 1 évig havonta átlag 8000 Ft-ért. Ha sikerül egyáltalán eltalálni azt a gombafajt ami Önt megfertőzte. Sok sok kellemetlenséget szégyenérzetet jelent az az időszak, amikor már lekerülnek a lábakról a zárt cipők, és nem szeretnék mutogatni, esetleg pszichés alapokon is már érzik azt a tudatot, hogy takargatni kelljen a körmeiket az emberek elől. Ebben tudok én a sok -sok éves mögöttem álló tapasztalattal és elért eredményes gyógyulási tapasztalataimmal segíteni. Most Önöknek szeretném átadni  az a tudást,  melyet a saját otthonukban elsajátíthatnak egy teljesen egyszerű kezelési eljárással.

A szalonomban most egy 2 órás kurzus/tanácsadás, felkészítés keretében: Körömgomba kezelési technika oktatáson vehet részt, ahol lépésről–lépésre, megtanítom és elmagyarázom a teljes gyógyulás menetét. Kiegészítve számos a lábat érintő: köröm ápolási tanácsokkal. Sok szeretettel várom a szalonban!

A kurzus tematikája: 4-5 fős kis csoportban.  

Minden héten: folyamatosan, előre egyeztetett időpontban: 17,30- 20 h-ig.

Az oktatásra tiszta, körömlakk és géllakk mentes körmökkel jöjjön! Semmilyen eszközt anyagot nem kell hozni. A kezelési elmélet magyarázata szóban és írásban lépésről lépésre. Milyen gyógynövényeket és milyen adalékot kell majd használni? Minden fő ajándékba kap 1 üveg gombaölő gyógynövény olajat Minimális költségkiadás, az otthoni kezeléshez. Fertőtlenítési eljárások Lehetőség van , folyamatos kapcsolattartásra a képzés után is!

2 havonta ingyenes a kontroll Mindenki egyénileg fizet, 1 kuponnal. Ajándékba lehet venni + 2 kupont  

Pille Szalon

1119 Budapest, Andor utca 23/c. mfszt. 1.

www.andorutcapedikur.hu, www.facebook.com

pilleszalon@gmail.com

70/771 25 85, 1/203 57 15

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close