Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Mágneses fűző, 2x25 db (750 Gauss) mágnessel a derék problémák megoldására! Most csak 6.600Ft-ért

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. január. 7 - március. 8

Szállítás és csomagolási koltségek 1500.- Ft (1, vagy több terméknél is).

Jó, ha tudod

Indulás előt telefonon hívjanak (20/924 49 28) vagy e-mailben (docibandi@gmail.com) írjanak az átvételi időpont egyeztetéséhez

Előleg:
1 257 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
11 000 Ft
40%
6 600 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

A Dr. Yamamoto féle, 2x25 db (750 Gauss) mágnest tartalmazó rugalmas öv-fűző megszabadítja Önt a derék fájdalomtól, visszaadja rugalmasságát, mozgékonyságát.

Ez a 2x25 mágnes a megmentője mindenkinek, akit deréktáji fájdalmak kínoznak. A fűző teljesen rátapad a bőrre, univerzális mérete, rugalmassága lehetővé teszi, hogy különféle magasságú és súlyú emberek viseljék. Viselőjét nem akadályozza a mozgásban, és még a leglengébb öltözék alatt sem látszik.

Az isiász, reuma, sérülés vagy elváltozás okozta gerinc és  derék fájdalom a múlté. A fűző lehetővé teszi, hogy az ember szabadon változtasson testhelyzetet, a leülés és a felkelés nem követel többé időt, erőt és koncentrálást.

Lefekvéskor nem az lesz az első gondolat: Hogyan kelek fel. A 2x25 mágnes úgy van beosztva, hogy fedi a derekat, és jótékonyan hat rá. Itt is a hagyományos gyógymód és a modern tudomány talált egymásra. A fűző azzal, hogy rátapad a bőrre, emeli a tájék hőmérsékletét, javítja vérkeringését, és ez is segíti a mágnesek fájdalomcsillapító hatását. Mivel ugyanakkor enyhén szorít is, fokozza a törzs stabilitását, tehát csökkenti az újabb sérülés veszélyét.

Ha deréktáji fájdalmak gyötrik, és beszerzi a fűzőt, észre fogja venni, hogy a mágnesek a hasi szervekre is jótékony hatást gyakorolnak.

Eleinte a mágneses derékövet 2-4 órát javasolt viselni, később lehet egész nap, éjszaka nem. A mágneses deréköv csak kézzel lehet mosni, azért valami ruha fölött használja, és a termek mindig tiszta lesz.

A mágneses deréköv anyag összetétele:  belöl: 100% Polyester, kívül: 100% Polyamide.

Gyártó: Taiwan

Származási ország: Németország

FIGYELEM: A mágneseket nem viselhetik szivsztimulátort (pacemakert), automatikus defilibrátort, inzulinpumpát és gyógyászati tapaszt használó személyek, illetve terhes nők és keringési zavarban szenvedők. Nyílt seben nem alkalmazható.

Szabadalmaztatott Segédeszköz, Nem Gyógyászati Segédeszköz

Elit Online Kft

1138 Budapest, Faludi 6/B II 8 (csengő:8)

biopalace.hu/

info@biopalace.hu

20/924 49 28

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close