Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Mágneses háttámasz a gerinc-váll-hát problémákra 12 mágnessel (600 Gauss), most akciósan 4.200Ft-ért

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. május. 7 - július. 6

Szállítás és csomagolási koltségek 1500.- Ft (1, vagy több terméknél is).

Jó, ha tudod

Indulás előt telefonon hívjanak (20/924 49 28) vagy e-mailben (docibandi@gmail.com) írjanak az átvételi időpont egyeztetéséhez

Előleg:
800 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
7 000 Ft
40%
4 200 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

Ez a mágneses háttámasz korrigálja a gerinc és a váll rossz tartását, enyhíti a hátfájdalmat, javítja a testtartást és használhatja púposodás ellen is. Rendszeres hordása esetén ez a 12 mágnessel (600 Gauss) erősített mellényke kiegyenesíti a vállat, biztosítja a gerinc helyes tartását, megszünteti a fájdalmat.

A gond esztétikai oldala kevésbé fontos. Sokkal fontosabb az, hogy a helytelen testtartás idővel komoly torzuláshoz vezet, mely nyomja az idegeket, és ez intenzív fájdalommal jár. A mágneses háttámasz, ez a termék, amelyről itt szó van, megoldja ezeket, a problémákat, sőt, egyeseket a szövetségesévé is tesz.

A két csíkot húzzuk a vállunkra úgy, hogy a mágneses rész a hátunkon legyen. Ha ezzel megvagyunk, ellenőrizzük, hogy jól helyeztük-e el a támaszt – akkor áll jól, ha nem tör. Ez minden. A mágneses háttámasz kiegyenesíti a vállat, a gerincet a megfelelő helyzetbe állítja, megszünteti a fájdalmat.

Azt, hogy a gyermek csontozata még nem alakult ki teljesen, a háttámasz arra használja ki, hogy viselőjét a helyes testtartáshoz szoktassa. Ugyanakkor egy új érzést is kialakít: az egyenes és helyes testtartás kellemes érzését. Ha a gyermekeket arra kell motiválni, hogy hordják a háttámaszt, az is segít, hogy teljesen hozzátapad a testhez, és a legvékonyabb ruha alatt is hordható. Azért emlegetjük annyit, a gyermekeket, mert a mágneses háttámasz használatából nekik van a legtöbb hasznuk.

Pedig a háttámaszt bárki viselheti, akinek problémái vannak a helytelen testtartás következtében. Sokan nem is tudják, hányféle fájdalmat okozhat az állandó rossz testtartás. Hányan és hányszor okolják a huzatot, ha fáj a nyakuk vagy a gerincük nyaki része? Pedig lehet, hogy csak arról van szó, hogy sokáig ültek munkahelyükön, a tévé vagy a számítógép előtt nem jó pózban.

Az a tizenkét erős mágnes, amely úgy van elhelyezve, hogy fiziológialak szünteti meg a fájdalmat, nagy megkönnyebbülést hozhat mindazoknak, akiknek a hátuk és a válluk fáj. A háttámasz ugyanakkor arról is gondoskodik, hogy megváltoztassuk helytelen testtartásunkat, amely a fájdalomhoz vezetett.

A mágneses háttámasz a legjobb és a legeredményesebb megoldás, ha helytelen testtartás okozta problémákról, van szó. Eleinte a mágneses háttámaszt, 2-4 órát érdemes viselni, később egész nap, éjszaka nem.

A terméket csak kézzel lehet mosni, azért valami ruha fölött használja, és a termek mindig tiszta lesz

A mágneses háttámasz anyag összetétele: 40% Polyester, 20% Nylon, 10% Rayon, 30% Synthetic leather.

GYÁRTÓ: Taiwan Származási ország: Németország

FIGYELEM: A mágneseket nem viselhetik szivsztimulátort (pacemakert), automatikus defilibrátort, inzulinpumpát és gyógyászati tapaszt használó személyek, illetve terhes nők és keringési zavarban szenvedők. Nyílt seben nem alkalmazható.

Elit Online Kft

1138 Budapest, Faludi 6/B II 8 (csengő:8)

biopalace.hu/

info@biopalace.hu

20/924 49 28

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close