Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Mágneses térdvédő, 32 mágnessel a térdproblémák hatékony kezelésére, kedvezményesen 4.200 Ft-ért

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. március. 8 - május. 7

Szállítás és csomagolási koltségek 1500.- Ft (1, vagy több terméknél is).

Jó, ha tudod

Indulás előt telefonon hívjanak (20/924 49 28) vagy e-mailben (docibandi@gmail.com) írjanak az átvételi időpont egyeztetéséhez

Előleg:
800 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
7 000 Ft
40%
4 200 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

A térd az ember egyik legmegterheltebb ízülete. Már a legkisebb elváltozásai is nagy fájdalommal járnak. Számos kiváló sportoló karrierjének éppen e fontos testrész sérülése vetett véget.

De nem csak azoknak van gondjuk a térdükkel, akik a végletekig megterhelik. A porc egyszerűen kopik az évek során, a különféle negatív hatások, pedig meggyorsíthatják ezt a folyamatot. Sok ember azért tölti napjait lakásának négy fala között, mert a térdébe nyilalló hatalmas fájdalom miatt nem tud lépcsőt járni.

A dr. Yamamoto-féle rugalmas térdvédő ezen a problémán segít: 32 mágnest tartalmaz, melyek az egész térdkalácsot fedik, de nem nyomják, megszüntetik a fájdalmat, de nem zavarnak járás közben.

A mágneses térdvédő jó minőségű, rugalmas vászonból készül, univerzális méretű, tehát a filigrán termetű nőknek és az atléta termetű férfiaknak egyaránt megfelel. A térdre húzott mágneses térdvédő nem gátolja viselőjét a mozgásban, a térd hajlítható, guggolni is lehet. A mágnesek pontosan úgy vannak elhelyezve, hogy fedjék az egész térdkalácsot, de olyan aprók és olyan jól vannak rögzítve, hogy mozgás közben nem érzi őket az ember.

Egyaránt a térdprobléma vagy térdfájdalom kezelése megoldásához a mágneses térdvédő. A mágneses térdvédő viselése lehetővé teszi a kocogást, de még a sportolást is, és nem kell félni attól, hogy valamilyen mozdulat fájdalmat fog okozni. A fájdalom jellegétől és intenzitásától függően a térdvédőt néhány óráig kell viselni, de akár egész nap is hordható. Ez nem okoz semmiféle gondot, mert a mozgásban nem akadályoz, és még vékony ruha alatt sem látszik. Az, hogy viseljük, csak a kellemes érzésből tudható.

A dr. Yamamoto-féle fűzőnek és térdvédőnek nincs semmiféle mellékhatása, de nem ajánlatos olyanoknak, akiknek pacemakerűk van. Ha térdhajlításkor mindig csillagokat lát a fájdalomtól, a Yamamoto-féle, 32 mágnest (600 Gauss) egyesítő rugalmas mágneses térdvédő az egyetlen mentség.

A terméket csak kézzel lehet mosni, azért valami ruha fölött használja, és a termek mindig tiszta lesz. Csomagolás: 1 db A mágneses térdvédő anyag összetétele: Kívül: Pamut 75%, Elastan 25%, Belül: Polyeszter 65%, Pamut 35% Gyártó: Taiwan

Származási ország: Németország

Elit Online Kft

1138 Budapest, Faludi 6/B II 8 (csengő:8)

biopalace.hu/

info@biopalace.hu

20/924 49 28

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close