Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Osho Zen Tarot Kurzus csak 15.000 ft-ért!

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. február. 17 - április. 18

 

Kurzus időpontja:

2013 December 9-én 13:00 - 18:00ig
2013 December 10-én 13:00 - 18:00ig
2013 December11-én 13:00 - 18:00ig

Jó, ha tudod

Ha foglalkoztat egy kérdés, amire szeretnél választ kapni, akkor itt az alkalom! A kérdést úgy fogalmazd meg, hogy ne "igen" vagy "nem" legyen rá a válasz.
Például, ha cselekvéssel összefüggő a kérdésed, ne azt kérdezd, hogy "Megtegyem?", hanem azt, hogy "Mi történik, ha megteszem?", esetleg "Mi történik, ha nem teszem meg?" 
Egyszerre egy kérdést tegyél fel.  
Légy nyitott a válaszra és fogadd magadba, engedd, hogy dolgozzon benned. A tudatalattid képekben kommunikál veled, tehát ne lepődj meg, ha először nem érted a választ, vagy teljesen ellentétes azzal, amit vársz. Hagyatkozz intuíciódra.

Előleg:
2 858 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
30 000 Ft
50%
15 000 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

 

A Tarot tudománya több ezer évre tekint vissza - már az ókori Egyiptomban, sőt, talán még régebben ismerték.

Európai használatára azonban csak a középkorból származnak az első utalások. Azokban a viharos időkben a tarot képeit és ábráit a korabeli misztikus iskolák tanításait közvetítő kódokként használták. Ahogy múlt az idő, a tarot-t egyre többféleképpen alkalmazták: használták jóslásra, vidám "szalonjátékként", illetve különböző esetek láthatatlan, okkult hátterének felderítéséhez.  Egy legenda szerint a kártyák száma megegyezik a kisgyermek Sziddhárta herceg - a későbbi Gautam Buddha - közvetlenül születése után megtett lépéseinek számával. Hét lépést tett előre, majd vissza, s ezt mind a négy égtáj irányába megismételte, így ez az 56 lépés vált a Kis Arkanum modelljévé. 

A Kis Arkanum 56 kártyája mellett a tarot tartalmaz még további 22 kártyát, a Nagy Arkanumot, amely az ember spirituális útjának teljes történetét meséli el. A Bolond legelső ártatlan lépésétől az út beteljesedését jelző Befejezés kártyáig megtalálhatjuk itt mindazokat az archetípus-képeket, amelyek bennünket, emberi lényeket összekapcsolnak. Ezek a kártyák az önmagunk megismeréséhez vezető utat rajzolják meg, mely minden embernél más és más. A gyökerekben azonban fajtól, nemtől, társadalmi rangtól és vallási neveltetéstől függetlenül mindenkinél ugyanazokat az igazságokat fogjuk meglelni. 

A hagyományos tarot-ban ezt a felfedező utat egyfajta spirálként fogták fel, ahol minden Befejezéssel egy új kezdőpontnál találja magát az utazó - egy újabb szintre ér el -, s így újra a Bolonddal léphet majd be a körbe. Ebben a pakliban azonban van egy kiegészítő kártya: a Mester. Ez a kártya lehetővé teszi számunkra, hogy magunk mögött hagyhassuk a spirált, hogy kiugorhassunk a halál és újraszületés körforgásából. A Mesterkártyája magán az utazáson való végső túllépést jelképezi - azt a transcendenciát, amely csak akkor válik lehetővé, amikor a különálló, egyéni ego feloldódik a megvilágosodásban.

Az Osho Zen Tarot kétségtelenül nem egy hagyományos tarot kártya, hiszen nem jóslatokkal foglalkozik. Ez inkább egy transzcendens zen játék, amely a pillanatot tükrözi. Rendíthetetlenül, ítéletek és összehasonlítások nélkül mutatja be, hogy mi van itt és most. Ez a játék egy hajnali kakasszó, mely segít felébreszteni érzékenységünket, intuíciónkat, együttérzésünket, fogékonyságunkat, bátorságunkat és egyéniségünket.    Az, hogy a tudatosság ennyire előtérbe került ebben a játékban, a régi tarot játékrendszerek és felfogások sokrétű felújításának egyik következménye, mely hamarosan nyilvánvalóvá válik a gyakorlott játékosok számára, mihelyt kézbe veszik az Osho Zen Tarot-t.

Ózon Kft.

1114 Budapest, Bocskai út 21, félemelet 3a.

www.masszazstanfolyamok.hu/osho_zen_tarot_

attila@cedruscentrum.hu

06306403715

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close