Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Reinkarnációs tanfolyam „ Lelkünk útjai” csak 30.000 Ft-ért

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. június. 17 - augusztus. 16

 
Tanfolyam időpontja:


2013. Október 18. -  17.00-21.00-ig
2013. Október 19. -  9.00-18.00-ig
2013. Október 20.  - 9.00-18.00-ig

Részvételi díj  : 45.000 Ft. , diákoknak, nyugdíjasoknak 10% kedvezmény, ha pároddal jössz szintén.

Jó, ha tudod

 

http://www.masszazstanfolyamok.hu/reinkarnacios_tanfolyam_lelkunk_utjai

Előleg:
5 715 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
45 000 Ft
33%
30 000 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

Elméleti rész: - Az Élet és a Halál. - Reinkarnációs karma-tan, a reinkarnáció elmélete, az újraszületés törvényszerűségei. - Tér-idő jellemzői. - Módosult tudat állapotok elmélete (relaxáció, meditáció, hipnózis, tükör regresszió). - Regressziós (előző életek) és progressziós (jövendő életek) elmélete. - Rend, - szabályok, - szabadság; kinek mi jut. - A pár gondolat imagináció elméletéről, az imagináció titkai (mi a különbség az álmodozás és a valós imagináció között…?)

Gyakorlati relaxáció: A relaxáció, megtapasztalása, elsajátítása. A meditáció megtapasztalása, elsajátítása. A hipnózis megtapasztalása, (csoport Hipnózis) Érzelmi bevésés (felülírás) megtapasztalása, elsajátítása Regressziós hipnózis (előző élet) megtapasztalása, az utazás átélése, élmények megbeszélése Progressziós hipnózis (jövőbéli élet) megtapasztalása, az utazás átélése, élmények megbeszélése Tükör Regresszió.

A reinkarnációs tanfolyam elvégzése fontos fordulatot hoz életünkbe, mivel eloszlatja a bűntudatot és az idegességet, segít, hogy kibontakoztathassuk önmagunkat, feltárjuk mélyen rejtőző tehetségünket. A új tapasztalatok segítenek jobban meg érteni másokat. Kiderítjük életcélunk, életünk forgatókönyvének az újraírásával meg tudunk szabadulnia már kényelmetlenné vált kötöttségeinktől, felül tudjuk írni rossz beidegződéseinket, rá hangolódunk belső “tudásunk” valós forrásaira. Előleg befizetésével, hivatalos elismervény ellenében biztosítjuk mindenki számára az időpontot és a részvételt.

A tanfolyamokat maximum 12 fővel indítjuk, a foglalkozás személyes jellege, és intenzív eredményesség érdekében. A tanfolyam alatt 1 órás ebédidő van, szombat - vasárnap. Oktató: Balázs Attila reinkarnációs és hipnó meditációs terapeuta 06 30 640 37 15 A jelentkezés folyamatos, az érkezés sorrendjében tudjuk fogadni. A regresszió vagy utazás, vagy utaztatás két főszereplője van az utazó, aki meg akarja találni problémáinak gyökerét, és az utaztató, aki ebben segíti az utazót. A betegségek, lelki gyötrelmek okai jelen életünk korábbi szakaszaiban egészen a születés és a fogantatás pillanatáig vezethetők vissza, illetve akár előző életeinkig nyúlik vissza. Az utazás során az egyén egy támogatott, megváltozott tudatállapotban van. Mindenre képes emlékezni, amit az utazás során átélt, olyan életet, eseményt tud felidézni, látni, amit lelkileg fel is tud dolgozni.

Ózon Kft.

1114 Budapest, Bocskai út 21, félemelet 3a.

www.masszazstanfolyamok.hu/reinkarnacios_tanfolyam_lelkunk_utjai

attila@cedruscentrum.hu

063046403715

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close