Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Reumatológiai gyógymasszázs most 40% kedvezménnyel! 6.000Ft helyett 3.600Ft-ért a Tiéd lehet!

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. április. 10 - június. 9

50 perces gyógymasszázs.

Most 40%kedvezménnyel veheti igénybe fájó izületekere, feszült izmokra, vagy ha egy kis izomlazításra vágyik.

Az ajánlat más kedvezményekkel nem vonható össze.

Jó, ha tudod

 

Reumás betegségnél fellépő fájdalom és a szöveti elváltozások jól befolyásolhatók masszírozással. Sok esetben a masszázs hatására alábbhagy a fájdalom. A nagy ízületek arthrózisánál gyakran csak a masszírozással érünk el hosszabb távú fájdalomcsillapítást. Herbert Krauss szerint a „lágyrész reumaizmus’’ leghatékonyabb gyógymódja a masszírozás.
 
Előleg:
686 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
6 000 Ft
40%
3 600 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

 

Gyógymasszázzsal kiváló eredmények érhetőek el reumás betegségek esetén, neurológiai betegségeknél, poszttraumás és posztoperatív kórképek esetén valamint belgyógyászati betegségeknél.

 

Reumás betegségek

A javallatok legfontosabb és legszélesebb területét képezik. E betegségnél fellépő fájdalom és a szöveti elváltozások jól befolyásolhatók masszírozással. Sok esetben a masszázs hatására alábbhagy a fájdalom. A nagy ízületek arthrózisánál gyakran csak a masszírozással érünk el hosszabb távú fájdalomcsillapítást. Herbert Krauss szerint a „lágyrész reumaizmus’’ leghatékonyabb gyógymódja a masszírozás.

 

A  GYÓGYMASSZÁZS HATÁSAI A SZERVEZETRE

Masszázs hatása a bőrre

A masszázs erősíti a faggyú- és izzadtságmirigyek kiválasztó munkáját, eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a bőr anyagcseréjét, puhítja a hegeket és erősíti a szervezet védekezőképességét. Elősegíti a bőr rugalmasságának megőrzését, ezáltal lassítja öregedését.

Hatása az idegrendszerre

Fájdalomcsillapítás céljából ideggyulladás és idegfájdalmak esetén alkalmazandó, miután  bizonyos masszázstechnikák hatékonyan csökkentik az érző idegvégződések érzékenységét.A lágy fogások stimulálják a mozgatóidegeket, emelik az izmok ingerelhetőségét.

Hatása a pszichére

Egyes technikák nem csak fizikai síkon, de mentális értelemben is hathatós segítséget nyújthatnak. A lágy masszázsfogások megnyugtatják az idegeket, szabaddá teszi a légzést, oldja a feszültségeket , segítenek az ellazulásban. Előfordulhat, hogy masszázs közben a páciens egyszerűen álomba merül Ez is a test, a lélek és az elme mély ellazulásának jele.

Hatása az izmokra és ízületekre

A masszázs hatására a megfeszült izmok ellazulnak , az ernyedt izomzat pedig megújul, helyreáll a normál izomfeszesség. Intenzív testmozgás után az anyagcsere során termelődő tejsav lerakódik az izomszövetekben, ami izomlázat, izomgörcsöket eredményezhet. A masszázs elősegíti a tejsav eloszlását és kiürülését a fáradt izomzatból, igy enyhíti a fájdalom és fáradtságérzetet. A sportolók verseny előtti felkészítése során alkalmazott masszázs segít a fáradtság csökkentésében, javítja az izomtónust, fokozza az izom rugalmasságát és az összehúzódás erejét növelve, erősíti az izmokat.

Hatása a csontokra

Csont, vagy izületi sérülések után, mivel az izmok és ízületek mozdulatlanságra kényszerülnek, lelassul a helyi vérkeringés, nyirokpangás következik be, ez pedig duzzanathoz, izomletapadásokhoz vezet. Megfelelő masszázs alkalmazásával felgyorsíthatjuk a vér- és nyirokkeringést, eloszlik a duzzanat, fellazul az összetapadás, és az ízület visszanyeri egészséges aktivitását.

Hatása a vérkeringésre

A masszázs akár többszörösére is növelheti a felületes és a mélyen fekvő testszövetek vérellátását. A vérellátás javítja a sejtek oxigén- és tápanyagellátását. Emellett az érintés és az élénkebb vérkeringés a nyirokrendszer működését is serkenti, amitől javul a lerakódott salak és méreganyagok kiválasztásának és elszállításának hatásfoka.A vér- és a nyirokkeringés megélénkülése gyúrással érhető el. A megfelelő immunvédekezés alapja pedig nem más, mint a kielégítő vérkeringés és a jól működő nyirokrendszer.

Hatása a szervekre

A masszázs belső szerveink működésére is hatással van. Ez abból adódik, hogy belső szerveink kapcsolatban állnak bőrünk bizonyos zónáival, és köztük reflexszerű (automatikus) reakciók léphetnek fel. A bőr ilyen jellegű zónáinak célirányos masszírozásával befolyásolhatjuk egyes szerveink, mint például a vese, a máj vagy a szív működési zavarait. ezen az elven alapul a láb reflexzónáinak masszírozása, valamit a kötőszöveti masszázs. 

 

 

Holistic MED

1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8. 3. lépcsőház 2. emelet

www.holisticmed.hu, www.facebook.com

info@holisticmed.hu

30/631 41 46

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close