Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Tavaszi zsírbontó csomag: Kvatáció + Presszóterápiás kezelés + egy doboz Naturland most csak 2.990Ft

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. április. 14 - június. 13

Telefonos bejelentkezés szükséges!

Jó, ha tudod

15 perc kavitáció és 15 perc presszóterápiás kezelés

Előleg:
570 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
7 785 Ft
62%
2 990 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik legújabb és leghatékonyabb vívmánya. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírszöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

Milyen céllal használható a kavitáció?  Intenzív lokális zsírbontás Cellulitos bőrkép enyhítése, illetve csökkentése Testformálás, testszobrászat Karcsúsítás, feszesítés

Milyen eredményeket érhetünk el? 1-2 kezelést követően a bőr feszesebb, tónusosabb lesz és 1-2 cm-es körméret csökkenés tapasztalható. Egy kezeléssorozatot követően a zsírszövetből 4-5 kg csökkenés érhető el, akár -6cm-es kerületcsökkenéssel a kezelt területen.

Előnye az egyéb fogyasztó kezelésekhez képest, hogy a zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek, ezért a hatása hosszantartóbb. A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során a vendég speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall.

A kavitációs kezelés alkalmanként maximum 40 perces lehet és hetente egy alkalommal javasolt. A kavitációs kezelést követő 2-3 napban a májnak és a nyirokrendszernek az elfolyósított zsírt kell feldolgoznia, ezért könnyített, lehetőleg  cukor és szénhidrátmenetes étrend javasolt és minimum 2-3 liter víz elfogyasztása szükséges.

A kavitációs zsírbontás hatását fokozni lehet egyéb nyirokrendszer serkentő kezelések (szauna, rádiófrekvencia, nyirokmasszázs, vákuum, izomstimuláció) segítségével.

Kontúr Alakformáló Központ

1085 Budapest, József krt. 19. D lh IV emelet (46-os kapucsengő)

www.konturalakformalas.hu/

marta.kontur@gmail.com

30/716 54 43

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close