Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

ULTRAHANGOS FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS Sópolírozással Zugló központjában

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. április. 5 - június. 4

  • Fogkő-eltávolítás mellett Sópolírozást is kapsz
  • Ingyenes szűrővizsgálat is tartozik, amely során felmérik fogaid állapotát
  • A fogkő-eltávolítás az egyik legfontosabb fogászati beavatkozás
  • Ha nem távolítjuk el rendszeresen gyulladás alakulhat ki
  • Az ultrahangos fogkő-eltávolítás finoman robbantja le a fogkövet
  • A fogzománc nem sérül.

 

Jó, ha tudod

A fogkőeltávolítást fél évente ajánlott megismételni.A tisztításnál fogselyem és foköztisztító kiskefe használata javasolt.

Felhasználható: 2013. április 15-ig

Előleg:
1 143 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
18 000 Ft
67%
6 000 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

Ultrahangos fogkőeltávolítás során az ultrahang finoman lerobbantja a fogköveket, de nem hat a zománcra, mivel annak anyaga jóval keményebb, mint a fogkőé. Az apróbb felrakódásokat is eltávolítja, illetve az ultrahangos készülék finom hegyeivel a fogínytasak mélyebb területeire is el lehet jutni az íny esetleges megsértése nélkül.

Miután megszabadultál a káros fogkőtől, itt az ideje, hogy újra szép csillogó fogakat varázsoljunk. A kávé, tea, cigaretta okozta felületi elszíneződéseket egy fehérítő hatású polírozással távolítjuk el. Ezek után a teljesen simára polírozott fogakon biztosan nehezebben tapadnak meg a jövőben a fogkövek, de hogy a későbbiekben megelőzd a problémákat, tanácsadás keretében a fogorvos figyelmeztet a szájhigiénia minél körültekintőbb betartására és bemutatja a fogászat szájhigiéniai 
eszközeinek használatát.
Sópolírozás a fogkő-eltávolítás végeztével alkalmazott új, lesimítási technika, mely speciális eszköz használatát igényli. 
A sópolírozás nagy nyomással fúj a fogfelszínre, illetve a fogak közé az íny alá víz, finomra őrölt és ízesített sóporból és levegőből álló elegyét. A sószemcsék „becsapódva” a felületre leegyengetik az érdes széleket, teljesen simává teszik a fogfelszínt ugyanakkor az elszíneződéseket is eltávolítják a fogakról, ezáltal is csillogóbbá teszik a fogaik felszínét. A lepedékek és az elszíneződött foltok eltávolításával a fogszín 1-2 árnyalattal fehérebbnek is fog tűnni, tehát jól látható a változás, ami egyúttal sokkal esztétikusabbá és egészségesebbé teszi a megjelenést. Sópolírozás megszünteti a 
lepedék/fogkő okozta kellemetlen szájszagot is, így frissebb leheletet kölcsönözve a szájüregnek. Valamint a páciens azt is tapasztalja, hogy sokkal tisztább a szája és a fogfelszínek simák.

 

Nemesdent

1138 Budapest, Visegrádi u. 47/c.

www.nemesdent.hu

20/366 65 95

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close