Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

VÉGZETT PEDIKŰRÖSÖKNEK: ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI ÁTISMÉTLŐ KURZUS

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2018. március. 6 - május. 5

Jó, ha tudod

Előleg:
1 133 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
17 000 Ft
65%
5 950 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

SZERETNÉD, HOGY TÖKÉLETES ÉS MAGABIZTOSABB LÉGY A PEDIKŰRÖS MUNKÁDBAN?  VÉGZETT PEDIKŰRÖSÖKNEK: ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI ÁTISMÉTLŐ KURZUS, HOGY FELKÉSZÜLTEBB LEGYÉL !

Bemutatkozás: 2008 óta foglalkozom kéz és lábápolással, ami az életem nagyon fontos részét és egyben hivatástudatomat képezi. A lábápolás ezen belül a pedikűrözés  elsajátítás, megfelelő  technikája nagyon fontos és egyben igen felelősségteljes munka.

A  kurzust  Hölgyeknek és Uraknak ajánljuk:  akik  hiányosan felületes képzést kaptak és  szeretnék a már meglévő tudásukat bővíteni,  akik jelenleg nem biztosak még egy komplett pedikűr elkészítésében, otthoni felhasználásra, hobbi célra, családtagok-barátok szépítésére. A pedikűrözés célja az hogy a hölgyek és urak, az   esetleges láb  és köröm problémáktól megszabadulhassanak, hiszen az  életünk során lábaink cipelik a legnagyobb terhet. Tehát muszáj gondot fordítani a megfelelő láb és körömápolásra.

Most Tiéd  lehet  az a tudás,  melyet  a  képző  iskoládban,  a gyorsaság  és a felületes nem megfelelő színvonalú oktatás  elmaradása miatt  pótolhatsz. A hiányosan megszerzett tudásodat magabiztosabbá tedd és számos új lépéssel,  kiegészítő tanácsokkal bővítheted. Kéz és lábápolási szalonban most egy 3-4 órás kurzus/tanácsadás, felkészítés keretében,  professzionális: Pedikűrözési technika elsajátítása: elmélet és gyakorlaton vehetsz részt, ahol lépésről–lépésre, újból átismételheted eddigi tudásodat, és a hiányos lépéseket, illetve a még nem megfelelő tudás szintedet tökéletesítheted.  Kiegészítve számos a lábat érintő: bőr és köröm ápolási tanácsokkal. Ne kelljen neked újból  elvégezni egy  teljes tanfolyamot nagyon súlyos, több ezer Ft-ért, hiszen az alapokat már biztos tudod, csak nem vagy benne  olyan  biztos.  De ha az alaplépésekkel is problémáid vannak,  akkor ezt az ajánlatot  Neked  találták ki. A pedikűrözés egy sokkal nehezebb és több energiát igénylő fizikai munka, melynek technikája ugyan nem bonyolult,  de megfelelő rutinos, biztos kézmozdulatok  kellenek hozzá. Jelentkezz bátran!  

Sok szeretettel várunk a szalonban.

A kurzus tematikája: 4-5 fős kis csoportban.  (Modellt nem kell hoznod)

Minden héten: folyamatosan, előre egyeztetett időpontban:17 h-20-21 h-ig.

A képzésre tiszta, körömlakk és géllakk mentes körmökkel gyere! Semmilyen szerszámot nem kell hoznod, mindent biztosítok. Elmélet és gyakorlat átismétlése, lépésről lépésre. A  teljes pedikűr folyamat lépésről lépésre. Tanácsadás, az  eszközök  helyes tartásában.  Tanácsadás a  kézmozdulatok  elsajátításában. Kézi, gépi valamint kombinált pedikűr végzése.

Milyen krémeket, gyógynövényes olajokat kell használni? A svéd masszázs technikája. A szerszámok, készletek beszerzése gazdaságosan. Köröm és bőrápolási tanácsok, bőrtípusnak megfelelően. Köröm díszítések: Körömlakkok, Géllakkok  Lehetőség van , folyamatos konzultációra, tanácsadásra, és kapcsolattartásra a képzés után is! Mindenki egyénileg fizet, 1 kuponnal. Ajándékba lehet venni + 1 kupont  

Pille Szalon

1119 Budapest, Andor utca 23/c. mfszt. 1.

www.andorutcapedikur.hu, www.facebook.com

pilleszalon@gmail.com

70/771 25 85, 1/203 57 15

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close