Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Mi az Akcióbarát? Egy újabb kuponos oldal?

Nem, az Akcióbarát nem egy sokadik kuponos oldal, hanem egy szolgáltatás és termék közvetítő oldal, amely arra épül, hogy partnereink tényleges, akár állandóan igénybe vehető akciókkal, kedvezményekkel tudják megcélozni a vásárlóikat, azaz Titeket.

Miért van szükség kuponra, ha ez egy közvetítő oldal?

A biztonságos vásárlás és tökéletes kiszolgálás érdekében van szükség kuponra, melynek segítségével tudod igénybe venni a szolgáltatásokat és kedvezményeket.

Mi az előleg?

Az előleg az oldalunkra előre befizetett összeg, amelynek kifizetésekor elérhetővé válik a kuponod.

Miért jó az előleg?

Az előleg azért jó, mert így a vásárlásod értékének csak egy töredékét kell hozzánk befizetned, a többit a partnernél tudod rendezni.  Ezáltal lehetőség van számos partnerünknél SZÉP kártyával és egyéb utalványokkal fizetni.

Mi az a helyszínen fizetendő összeg?

Az az összeg, amelyet a kupon beváltásakor a partnernél a helyszínen kell kifizetni.

Mi az állandó akció és miért jó?

Az állandó akció, olyan akció, amit a szolgáltató havi rendszerességgel tesz elérhetővé.

Pl.: Ha minden hónapban veszel kondi bérletet az Akcióbaráton, folyamatosan, kedvezményes áron juthatsz hozzá, mivel a szolgáltató minden hónapban felajánlja azt. Így akciós áron juthatsz hozzá ahhoz, amit amúgy is megvennél, vagy elérhetővé válnak számodra olyan szolgáltatások és termékek, amiket eddig nem engedhettél meg magadnak.

Légy résen, mert a felkínált akciós mennyiség hamar elfogyhat! Figyeld a weboldalunkat, hírlevelünket és Facebook rajongói oldalunkat, hogy folyamatosan értesülj a legújabb és leg kedvezőbb ajánlatainkról!

Hogyan tudok vásárolni az Akcióbarát weboldalán?

Nagyon egyszerűen: először regisztrálnod kell, ami nagyon hamar megvan, mindössze csak a neved, felhasználóneved, e-mail címed és az általad kívánt jelszót kell megadnod. Az e-maiben kapott linkre kattintva meg kell erősítened regisztrációdat és máris tudsz vásárolni. Az általad kiválasztott kedvezményes ajánlatnál a „Megveszem” gombra kattintva meg tudod venni a kívánt szolgáltatást/terméket a szükséges mennyiségben. Ezt követően a megadott fizetési módok (átutalás, bankkártyás fizetés) valamelyikével kifizeted a vásárlás végösszegét.

Mit tegyek ha nem tudok bankkártyával vagy átutalással fizetni?

Vásárlásod összegét személyesen is befizetheted bármelyik OTP bank fiókjába, az Akcióbarát számlájára. Figyelj ilyen esetben is, hogy a közleménybe az általunk küldött, átutaláshoz szükséges azonosító kódot és adatokat tüntesd fel! Ilyen vásárlásnál az átutalásos fizetést válaszd!

Postai úton és csekken történő befizetéseket nem áll módunkban fogadni!

Mikor és hogyan kapom meg a kuponomat?

A kuponodat e-mailen kapod meg, kinyomtatható formátumban az utalás beérkezését követően. Bankkártyás fizetés esetén maximum néhány órán belül, átutalásos fizetés esetén 1-3 munkanapon belül, attól függően, hogy mikor jelenik meg számlánkon az utalt összeg.

Hogyan válthatom be a kuponomat?

A szolgáltatóhoz minden esetben vidd magaddal a kuponodat, mert csak a kinyomtatott, még nem felhasznált kuponokat lehetséges beváltani. Online vásárlás esetén az egyedi kuponkódod megadására lesz szükséged.

Mikor válthatom be a kuponomat?

A kuponodat a meghirdetésekor, a kuponon és a személyes menüdben is feltüntetett érvényességi időn belül válthatod be. Figyelj arra is, hogy sok szolgáltatónál előzetes bejelentkezésre van szükség (ez minden esetben fel van tüntetve az akció leírásában)!

Mi a teendő, ha nem kaptam meg a kuponomat?

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén és igyekszünk minél előbb orvosolni a problémát.

Mit tegyek, ha meggondoltam magam és mégsem tartok igényt a kuponra?

A kupon megvásárolásától számított 14 napon belül van módod írásban jelezned elállási szándékodat, csak abban az esetben van erre módod, ha a megvásárolt kupon még nem került felhasználásra.

Mi történik, ha lejárt a kuponom felhasználási határideje?

Sajnos lemaradtál a kedvezményes lehetőségről, a kupon árát nem áll módunkban visszatéríteni. Máskor kiemelten figyelj a kuponjaid lejárati dátumára!

Hány kupont válthatok be egyszerre?

A legtöbb esetben csak egy kupont válthatsz be egyszerre. Erről külön érdeklődj a szolgáltatónál!

Kaphatok-e vissza pénz, ha nem vásároltam le a kuponom teljes összegét?

Nem, a kuponokból pénzt visszafizetni nem tudunk sem mi, sem a szolgáltatók, ezért érdemes a kupon teljes értékét levásárolnod, amennyiben nem szeretnéd, hogy kárba vesszen.

Tudok-e kupont ajándékozni?

Igen, tudsz kupont ajándékba vásárolni és küldeni: annyit kell tenned, hogy az „Ajándékba adom” gombra kattintva vásárlod meg a kupont. Így lehetőséged van megadni az ajándékozott nevét egy rövid kísérő üzenettel.

Átruházhatóak a már megvásárolt kuponjaim?

Igen, a legtöbb esetben átruházhatóak a kuponok, mivel az egyedi kuponkódok alapján ellenőrzik, hogy fel lettek-e már használva korábban, de azért nem árt, ha előre jelzed a szolgáltató felé.

Összevonható- e a megvásárolt kuponom más kedvezményekkel?

Nem, a megvásárolt kupon nem vonható össze más kedvezményekkel, csak abban az esetben, ha az külön fel van tüntetve az ajánlat leírásában.

Tudok-e fizetni SZÉP kártyával, Üdülési csekkel, Étkezési utalvánnyal, Egészségkártyával és egyéb utalványokkal?

Sajnos az előleget nincs lehetőség a fent említett utalványokkal kiegyenlíteni, viszont azzal, hogy bevezettük az előleg használatát számos partnerünknél van lehetőség ezen utalványok beváltására.

Hány kupont tudok vásárolni egyszerre?

Egyszerre maximum 10 db kupont lehetséges vásárolni, amennyiben a maximális vásárlószám eléréséig még rendelkezésre áll elegendő kupon.

A korábbi akciókat igénybe tudom venni?

Sajnos a korábbi akciók közül, ahol a „Lekésted” gombot látod a „Megveszem” helyett, már nem lehetséges a vásárlás. Iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövess minket a Facebookon, hogy folyamatosan értesülj a jobbnál-jobb kedvezményes lehetőségekről, nehogy lemaradj legközelebb!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close