Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Hogyan működünk?

Az Akcióbarát egy szolgáltatás és termék közvetítő oldal. Olyan akciókat, kedvezményeket érhettek el rajtunk keresztül, melyeket máshol nem, ráadásul kedvezményes áron. Az Akcióbarát csapata felkutatja és elhozza Nektek a legjobb és legkülönfélébb akciókat, amiket akár 90%-os kedvezménnyel is meg tudtok vásárolni nálunk. Célunk, hogy eljuttassuk hozzátok a számotokra vonzó ajánlatokat, kedvezményeket, legyen szó éttermi vacsoráról, egy kényeztető masszázsról vagy akár egy pihentető wellness hétvégéről. Spórolj velünk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj a legújabb kedvezményeinkről!

Nálunk egy szolgáltatást/ terméket akár több szolgáltató is kínál különböző vagy azonos áron, hogy ki tudd választani a számodra legmegfelelőbbet. Az Akcióbarát Rólad szól, mert itt a szolgáltatók Érted versenyeznek, így egyre nagyobb kedvezményeket biztosítanak számodra.

Találhatsz az Akcióbaráton állandó akciókat is, amiket a szolgáltatók havi rendszerességgel tesznek elérhetővé.

Az oldalunkon találkozhatsz 10%-os akcióval is, ami azért fordul elő, hogy a kedvezmény ne menjen a minőség rovására, mert néha egy 10% -os akció jobb, mint egy 90%-os.

Nem találod, amit keresel?

Bejelentkezést követően az oldal alján, vagy itt tudsz kérni akciót, hogy mit vagy kit látnál szívesen az Akcióbaráton.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close